Trayvax Contour Outdoor Portemonnee

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”View Slideshow” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Een filmpje over de Trayvax Contour vind je hier.
Direct naar de WEBSHOP

 

Trayvax Contour Outdoor Portemonnee Overview

 

Afmetingen9,7 x 6,1 x 1,3 (lengte x breedte x dikte) cm
Garantie65 jaar
Gewicht100 gram
KleurenBlack/Stealth Black
Raw/Tobacco Brown
(andere kleuren/combinaties op aanvraag en op bestelling)
MateriaalStalen CNC-gesneden basisframe, PVD-gecoat, met de hand genaaid ge-olied leer, MIL-SPEC Paracord
RFID-protectie (wat is dat?)ja
KleurenBlack/Stealth Black
Raw/Tobacco Brown
(andere combinaties op bestelling/op aanvraag

 

 

Kleuren:

Metaal: Raw, Black, Brass
Leer: Mississippi Mud, Stealth Black, Tobacco Brown, Steel Grey 

 

Wordt het de Trayvax Contour outdoor portemonnee?

Afmetingen

De Trayvax Contour is compact en klein met maar 11,4 x 7,1 x 1,3 cm. Met 127 gram is ie ook licht. Je schuift ‘m zo in je broekzak en daar zit ie ongemerkt. Z’n kleine afmetingen maakt ‘m gemakkelijk om mee te gaan. Je kunt snel het gewenste pasje kiezen. De afmetingen zijn ongeveer de helft van die van een lederen bi- of trifold. Dat is een groot voordeel.

Materiaal

De Trayvax Contour heeft een stalen frame als basisplaat. De stalen plaat heeft een duurzame en glanzende PVD-coating. Het frame van de “Black” versie heeft een Melonite finish. Het frame is bekleed met top-kwaliteit leer dat met de tijd en het gebruik mooier en mooier wordt.

Capaciteit

De Trayvax Contour is een stijlvolle portemonnee of outdoor wallet. Je bergt er tot 13 pasjes naast 1- 10 bankbiljetten in op. De pasjes passen in de voorkant van de wallet. Bankbiljetten schuif je achter de leren band. Als je een pasje nodig hebt, clip je de leren band los. Door de opening in de basisplaat selecteer je met je duim het gewenste pasje. Het uitnemen van cash is net zo gemakkelijk. De capaciteit van je Trayvax Countour stel je zelf in met behulp van bijgeleverd gereedschap.

Bruikbaarheid

Het stalen frame van de Trayvax Contour heeft een geïntegreerde flessenopener hetgeen best handig kan zijn. Het heeft ook een bevestigingspunt waaraan je een koord of een karabijnhaak kunt doen.  Het frame heeft kleine groeven waardoor je erg veel grip hebt. De portemonnee is gemakkelijk vast te houden, te hanteren en je kunt ‘m overal en onder alle omstandigheden dragen.

Looks

De Trayvax Contour ziet er geweldig uit. Het kwaliteitsleer heeft een mooie glans net als de gekozen DVP-gecoate basisplaat. Deze basisplaat is verkrijgbaar in ‘Black’, ‘Raw’ (onbewerkt) of ‘Brass’. Het leer is verkrijgbaar in: ‘Mississippi Mud’, ‘Stealth Black’, ‘Tobacco Brown’ of ‘Steel Grey’.

Pro’s

  • Compact en lichtgewicht
  • Behoorlijke opbergcapaciteit
  • ​Sterk en duurzaam, kan overal gedragen worden
  • Zeer lange levensduur
  • Lange garantietermijn

Con’s

  • Hogere prijsklasse

Interesse?

De Trayvax Contour is het vlaggenschip van Trayvax’ lijn van handgemaakte outdoor wallets. Het is iets voor je als je bereid bent om iets meer te investeren of als je het zat bent om twee keer per jaar een nieuwe portemonnee te kopen. Het kan ook zijn dat je alleen voor het beste gaat.

BESTEL ‘M HIER!