Trayvax Axis Outdoor Portemonnee

Trayvax Axis creditcardhouder

Trayvax Axis Outdoor Portemonnee

Alle kleuren:

Tumbled Stainless, Onyx Black Melonite, Cabalt Cerakote, OD Green Cerakote, Zombie Green Cerakote

We hebben de ‘Tumbled Stainless’, de ‘OD-Green Cerakote‘ en de ‘Onyx Black Melonite‘ standaard op voorraad in onze webshop. Mocht je na een bezoek op de website van Trayvax een andere kleur kiezen, laat ons het weten. We hebben ‘m snel voor je in huis.

Formaat

De Axis is maar 10,54 cm lang, 6,35 cm breed en 1,27 cm dik en is daarmee klein en dun. De Axis weegt 113 gram.

Materiaal

De Trayvax Axis is minimalistisch en eenvoudig. De Axis heeft twee sterke metalen frames waartussen je pasjes beschermd zijn en bewaard worden. Verder bestaat de Axis uit een nylon band dat de frames en de inhoud van de wallet op zijn plek houdt. De frames hebben, met uitzondering van de ‘Tumbled Stainless’-versie een mooie finish zodat het staal hard, sterk en glanzend is. The band is MIL-SPEC. De Axis is eenvoudig en heeft een ogenschijnlijk onbeperkte levensduur. Door het ontwerp biedt de portemonnee RFID-protectie waardoor je pasjes en je gegevens veilig zijn.

Capaciteit

The Axis is een portemonnee met een capaciteit van 1-14 pasjes en tot 8 bankbiljetten. Daarmee is het één van de Trayvax portemonnees met de grootste capaciteit. Anders dan bij andere minimalistische portemonnees hoef je er niet een minimum aantal pasjes in te doen. Je kunt er dus ook één pasje in opbergen. Het bandje kan eenvoudig wat strakker of losser afhankelijk van het aantal pasjes. Er is een geld-clip waarachter je wat cash of bonnetjes kunt schuiven.

Gebruik

Het stalen frame en de nylon band geven de portemonnee een vrijwel onbeperkte levensduur. De pasjes en de bankbiljetten zijn gemakkelijk uit de portemonnee te halen. Er is een bevestigingspunt op de stalen frames voor een koord of clip. De wallet is gemakkelijk te hanteren en te dragen.

Looks

De Trayvax Axis is een no-nonsense outdoor wallet: een portemonnee zonder toeters en bellen, gericht op oneindig gebruik en duurzaamheid. De band is te verkrijgen in verschillende kleuren. Het frame is glanzend  en mooi afgewerkt. De portemonnee zal z’n looks met de jaren niet verliezen.

Pro’s

  • Gericht op gebruik, perfect voor minimalisten
  • Zeer goede kwaliteit
  • ​Vervangbare band
  • Garantie van 65 jaar
  • RFID-protectie

Con’s

  • We zijn benieuwd!