Ontwikkeling en fabricage

Trayvax is een Amerikaans ambachtelijk bedrijf, opgericht door Mark King in 2013 na jaren van testen, het maken van prototypen en revisies. Trayvax is gegroeid van een eenmansbedrijf tot het huidige team van zo’n 25 mensen dat dagelijks bezig is met de vervaardiging van de portemonnees. Wat begon als een visie voor een herbruikbare plastic draagtas, veranderde in prachtige minimalistische portemonnee-ontwerpen.

Trayvax Element bij Bushgear

Duurzame producten

Vanuit het verlangen om de liefde voor het buitenleven met de medemens te delen, richt Trayvax zich op hoogwaardige, duurzame producten die ultieme bruikbaarheid en eenvoud bieden. Outdoor wallets die een leven meegaan. Handgemaakt met een visie en een passie. Een passie voor echte en pure materialen en een visie op een betere wereld.

Bekijk de producten

Robuust en veilig

Wat de Trayvax portemonnee/creditcardhouder onderscheidt van anderen is het gebruik van het beste leer, staal en aluminium. Het gebruik van metalen delen zorgen voor RFID-protectie zodat dat de pasjes niet kunnen worden geactiveerd, gescand en geskimd zonder dat je het doorhebt. In een Trayvax zijn je pasjes en is je geld veilig. De wallets zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: er kunnen tussen de zes en twaalf pasjes in, afhankelijk van de uitvoering.

Assortiment portemonnees

Duurzame, sterke en eerste klas materialen zoals leer, aluminium en (RVS-)staal. Een oersterke pasjeshouder waarmee je zowel in de natuur als in de stad veilig op pad kan.

  • Met de hand gemaakt
  • Stoere outdoor uitstraling
  • 65 jaar garantie
  • Diverse modellen in verschillende prijsklassen
  • Veilig
  • Sterk en nagenoeg onverslijtbaar