Trayvax Element Outdoor Portemonnee

Eén van de mooiste outdoor wallets is de Trayvax Element portemonnee voor pasjes en bankbiljetten. Handgemaakt van het mooiste leer en sterk staal biedt de Element RFID-bescherming en houdt hij je pasjes en geld veilig bij elk avontuur.

Trayvax Element outdoor portemonnee

 

 

Filmpjes over de Trayvax Element outdoor portemonnee vind je hier en over het productieproces hier.

Je koopt ‘m hier in onze webshop.
 
Afmetingen11,4 x 7,1 x 1,3 (Lengte x breedte x dikte) cm
Garantie65 jaar
Gewicht141 gram
KleurenRaw/Tobacco Brown
Black/Tobacco Brown
BlackMississippi Mud
Black/Stealth Black
(andere kleuren/combinaties op aanvraag en op bestelling)
MateriaalRVS stalen basis frame, geolied leer, MIL-SPEC Paracord
 
 
 
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”7″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”View Slideshow” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Hoe is de Trayvax Element?

Afmetingen

De Trayvax Element meet 11,4 x 7,1 x 1,3 cm. Met 141 gram is ie ook licht. Je schuift ‘m zo in je broekzak en daar zit ie ongemerkt. Z’n afmetingen maakt het ook mogelijk er gemakkelijk mee om te gaan. Je kunt snel het gewenste pasje kiezen. De afmetingen zijn ongeveer de helft van die van een lederen bi- of trifold.

Materiaal

De Trayvax Element heeft een stalen frame als basisplaat. De zwarte stalen plaat heeft een Melonite coating die het frame sterk, duurzaam en glanzend maakt. Bij de overige modellen blijft het zilverkleurig. Het frame is bekleed met top-kwaliteit leer. Het leer wordt met de tijd en het gebruik mooier en mooier. Het leer is verbonden met het stalen frame door middel van MIL-SPEC Paracord. Het materiaal, zowel het leer als het staal, kan heel wat hebben. Af en toe horen we verhalen van wat er met een Element gebeurd is en wat men ermee doet. Dat varieert van 2 maanden op de snelweg liggen tot het ermee openen van kokosnoten.

Capaciteit

De Trayvax Element is een minimalistische outdoor wallet voor pasjes en geld. Je bergt er 3 tot 10 pasjes naast 1 tot 5 bankbiljetten in op. De pasjes passen in de voorkant van de wallet. Er is een money-clip aan de achterkant. De leren band is bedoeld om de pasjes in de wallet te houden en dient dus gesloten te worden. Als je een pasje nodig hebt, clip je de leren band los. Door de opening in het leer selecteer je met je duim het gewenste pasje. Het uitnemen van cash aan de andere kant is al helemaal gemakkelijk.

Bruikbaarheid

Het stalen frame van de Trayvax Element heeft een geïntegreerde flessenopener hetgeen best handig kan zijn. Het heeft ook een bevestigingspunt waaraan je een koord of een karabijnhaak kunt doen.  Het frame heeft kleine groeven waardoor je erg veel grip hebt. De wallet is gemakkelijk vast te houden, te hanteren en je kunt ‘m overal en onder alle omstandigheden dragen.

Looks

De Trayvax Element ziet er erg goed uit. Het leer glimt net als de zwarte of zilverkleurige basisplaat. De Element is verkrijgbaar in ‘black’, ‘red’, ‘brown’, en ‘mud-green’. De black, brown, and mud-green zijn wat bescheidener qua uitstraling, terwijl de red meer opvalt. Met deze wallet is aandacht verzekerd.

Pro’s

  • Compact en lichtgewicht
  • Behoorlijke opbergcapaciteit
  • ​Sterk en duurzaam, kan overal gedragen worden
  • Lange garantietermijn

Con’s

  • Hogere prijsklasse
 

Interesse?

Trayvax Element
Trayvax Element Raw – Tobacco Brown

De Trayvax Element is een geweldige handgemaakte outdoor wallet. Deze gaat echt generaties mee. Het is iets voor je als je bereid bent om iets meer te investeren of als je het zat bent om vaak een nieuwe portemonnee te kopen. Met een Trayvax Element portemonnee ben je dan natuurlijk ook nog goedkoper uit. Onze ervaringen met de Trayvax Element hebben ervoor gezorgd dat we importeur van Trayvax zijn!