Trayvax Armored Summit Outdoor Portemonnee

Trayvax Armored Summit

Trayvax Armored Summit Outdoor Portemonnee

Trayvax Armored Summit 

 

Afmetingen9,53 x 5,97 x 0.95 (lengte x breedte x dikte) cm
Garantie65 jaar
Gewicht84 gram
MateriaalStaal plaat (2), Nylon band
RFID-protectie (wat is dat?)ja
KleurenShadow Black
(andere kleuren op bestelling/op aanvraag
Capaciteit1-8 pasjes

We leven inmiddels in een bijna cash-loos tijdperk waarin mensen bij voorkeur digitaal betalen. Munt- en papiergeld wordt overbodig. De Trayvax Armored Summit Outdoor Portemonnee is een minimalistische wallet dat een handvol pasjes en wat cash kan bevatten. Het is een moderne no-nonsense wallet.

We hebben de ‘Black’, de ‘OD Green’, de Stone Grey en de Coyote Brown op voorraad in onze webshop. Mocht je na een bezoek op de website van Trayvax een ander model kiezen, laat ons het weten. We hebben ‘m snel voor je in huis.

Trayvax Armored SummitTrayvax Armored SummitTrayvax Armored SummitTrayvax Armored SummitTrayvax Armored Summit featuresTrayvax Armored Summit OD Green 

 

Formaat

De Armored Summit is maar 9,53 cm lang, 5,97 cm breed en 0,95 cm dik en daarmee veel klein en dun.  Als je de capaciteit volledig benut, kunnen er 8 pasjes en 5 bankbiljetten in. De Armored Summit heeft een oersterk metalen frame, waardoor je pasjes veilig en beschermd zijn.

Materiaal

De Trayvax Armored Summit wallet is minimalistisch en eenvoudig. Hij bevat twee staalplaten die je pasjes beschermen en waarop je je pasjes bewaart. Verder bestaat de Armored Summit uit een MIL-SPEC Nylon band dat de pasjes op hun plek houdt. De platen hebben een zwarte Melonite finish waar het staal hard, sterk en glanzend van wordt. De keiharde zwarte Melonite finish wordt ook toegepast bij vuurwapens. De Armored Summit is oersterk en eenvoudig en heeft een vrijwel onbeperkte levensduur. De ‘Black’ heeft een zwarte nylon band, de ‘OD Green’ staat voor olijfgroen, De Stone Grey is grijs en de Coyote Brown heeft een bruine nylon band.

Capaciteit

De Trayvax Armored Summit is een portemonnee met een capaciteit van 1-8 pasjes en tot 5 bankbiljetten. Anders dan bij andere minimalistische portemonnees hoef je er niet een minimum aantal pasjes in te doen. Je kunt er dus ook één pasje in opbergen. Het bandje kan eenvoudig wat strakker of losser afhankelijk van het aantal pasjes. Er is een geld-clip waarachter je wat cash of bonnetjes kunt schuiven.

Gebruik

Het stalen frame en de nylon band geven de portemonnee een vrijwel onbeperkte levensduur. De pasjes en de bankbiljetten zijn gemakkelijk uit de portemonnee te halen. Er is een bevestigingspunt op de stalen plaat voor een koord of clip. De wallet is gemakkelijk te hanteren en te dragen.

Looks

De Trayvax Armored Summit is een no-nonsense outdoor wallet: een portemonnee zonder toeters en bellen, gericht op oneindig gebruik en duurzaamheid. De band is te verkrijgen in verschillende kleuren: zwart (ASB-101), grijs, groen (ASB-103), camo en bruin. Het frame is glanzend  en mooi gevormd. 

Pro’s

  • Gericht op gebruik, perfect voor minimalisten
  • Zeer goede bescherming (RFID) van de pasjes mèt armored plate
  • Zeer goede kwaliteit
  • ​Vervangbare band
  • Garantie van 65 jaar

Con’s

  • Pasjes minder goed beschermd zonder de ‘armored’ plaat (daarom leveren we die er standaard bij)

Trayvax Armored Summit features