Trayvax Ascent Outdoor Portemonnee

Trayvax Ascent portemonnee pasjeshouder creditcardhouder RFID

De Trayvax Ascent Outdoor Portemonnee is gebaseerd op de Trayvax Element. De Trayvax Ascent is een stijlvolle pasjeshouder – portemonnee – Creditcardhouder.

Trayvax Ascent Black Tobacco BrownTrayvax Ascent WalletTrayvax Ascent PortemonneeTrayvax Ascent OutdoorTrayvax Ascent kopen 

 

Een filmpje vind je hier.

Trayvax Ascent Wallet Overview

Afmetingen9,7 x 7,0 x 0,8 (Lengte x breedte x dikte) cm
Garantie65 jaar
Gewicht76 gram
KleurenMetaal: Black en Raw (onbewerkt)

Leer: Tobacco Brown, Mississippi Mud, Steel Grey, Stealth Black
MateriaalRVS stalen basis frame, geolied en handbewerkt leer
RFID-protectieJa
 

 

Wordt het de Trayvax Ascent?

Afmetingen

De Trayvax Ascent is compact en klein met maar 9,7 x 7,0 x 0,8 cm. Met 76 gram is ie één van de lichtere Trayvax-modellen. De Ascent is wat dunner en korter doordat de flesopener ontbreekt. Je schuift ‘m zo in je broek- of binnenzak. Z’n kleine afmetingen maakt ‘m gemakkelijk mee om te gaan. Je kunt snel het gewenste pasje kiezen. De afmetingen zijn ongeveer de helft van die van een lederen bi- of trifold. Dat is een groot voordeel.

Materiaal

De Trayvax Ascent is echt een mooie wallet, misschien de stijlvolste van Trayvax. Hij heeft een stalen frame als basisplaat. Deze plaat heeft in de ‘Black’-uitvoering een sterke krasvaste Melonite-coating die het frame duurzaam en glanzend maakt. De andere blijven zilverkleurig maar dat is niet minder fraai. Het frame is in elke uitvoering bekleed met top-kwaliteit leer. Het leer wordt met de tijd en het gebruik alleen maar mooier. Het materiaal, zowel het leer als het staal, is sterk en duurzaam.

Capaciteit

Je bergt 4 tot 7 pasjes naast 1 tot 5 bankbiljetten in de Ascent op. De Ascent heeft twee ruimten om pasjes in op te bergen. Eén ruimte kun je benutten voor pasjes die je niet vaak gebruikt. Deze pasjes kun je met je duim via de opening in het leer naar buiten schuiven. Door de opening in het leer selecteer je met je duim het gewenste pasje. Het andere deel is voor pasjes die je vaak gebruikt. Deze kun je met de nylon band gemakkelijk en snel naar buiten trekken. Verder is er een gleuf voor bankbiljetten. 

Bruikbaarheid

Het stalen frame van de Trayvax Ascent heeft geen geïntegreerde flessenopener zoals de andere Trayvax portemonnees. Het frame heeft kleine groeven waardoor je erg veel grip hebt. De wallet is gemakkelijk vast te houden, te hanteren en je kunt ‘m overal en onder alle omstandigheden dragen.

Looks

De Trayvax Ascent ziet er erg goed uit en is de Trayvax portemonnee met de meest zakelijke uitstraling. Het leer glimt net als de zwarte of zilverkleurige basisplaat. De Ascent is verkrijgbaar in de leerkleuren ‘Tobacco Brown’, en ‘Mississippi Mud’ en de framekleuren ‘Raw’ en ‘Black’. 

Pro’s

  • Compact en lichtgewicht
  • Behoorlijke opbergcapaciteit
  • ​Sterk en duurzaam, kan overal gedragen worden
  • Lange garantietermijn van 65 jaar
  • Een wat zakelijker model

Con’s

  • Niet de grootste capaciteit
  • Een wat zakelijker model
 

Interesse?

De Trayvax Ascent is een prachtige handgemaakte wallet met een wat meer zakelijke en stijlvolle uitstraling. Bestel ‘m hier!

Of bekijk de andere Trayvax-modellen hier.