Trayvax Original 2.0 Outdoor Portemonnee

Trayvax Original portemonnee RFID

De Trayvax Original 2.0 Outdoor Portemonnee 

Een overzicht van de Trayvax Original 2.0 Outdoor Portemonnee – Pasjeshouder – Creditcardhouder

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”24″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”View Slideshow” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

Bekijk hier een filmpje over de Trayvax Original 2.0.

Afmetingen10,5 x 6,7 x 1,2 (lengte x breedte x dikte) cm
Gewicht86 gram
MateriaalRVS basisframe, MIL-SPEC Paracord
Garantie65 jaar
KleurenBlue, Black (meer kleuren op aanvraag/bestelling)
 
De Trayvax Original 2.0 Black vind je hier in onze webshop.
De Trayvax Original 2.0 Blue vind je hier in onze webshop.
De Trayvax Original 2.0 OD Green vind je hier in onze webshop.
De Reayvax Original 2.0 G10 vind je hier in onze webshop.
 

Wat weten we van de Trayvax Original 2.0?

Afmetingen

De Trayvax Original 2.0 is compact en klein met maar 10,5 x 6,7 x 1,2 cm. Met 86 gram is ie ook heel licht. Z’n kleine afmetingen maakt het ook mogelijk er gemakkelijk mee om te gaan. Pasjes zijn er gemakkelijk uit te halen.

Materiaal

De Trayvax Original 2.0 outdoor portemonnee heeft, met uitzondering van de ‘G10-versie’ twee stalen frames als basisplaten (frames). De frames hebben een krasvaste Melonite coating die de frames duurzaam en glanzend maakt. De platen zijn aan elkaar verbonden door middel van MIL-SPEC Paracord. Het materiaal, zowel het Paracord als het staal, is supersterk. De Trayvax Original 2.0 is een pasjeshouder-portemonnee-Creditcardhouder met RFID-protectie.
De G10-versie bestaat uit een stalen frame en een frame van geperste glasvezel kunststof plaat (geen RFID-protectie) voor uitmuntende grip en duurzaamheid. 

Capaciteit

De Trayvax Original 2.0 is een minimalistische outdoor wallet. Je bergt er maar liefst tot 15 pasjes en bankbiljetten in op. De pasjes passen in de voorkant van de wallet. Als je een pasje nodig hebt, clip je het paracord los. De spanning op de beide plaatjes valt daarmee weg. Door de opening in de basisplaatjes, selecteer je met je duim het gewenste pasje. Het uitnemen van cash aan de andere kant is al helemaal gemakkelijk.

Bruikbaarheid

Het stalen frame van de Trayvax Original 2.0 heeft een zogenaamde ID-window. Dat betekent dat je je ID-bewijs kunt tonen zonder dat je deze uit je wallet hoeft te halen. De wallet is gemakkelijk vast te houden, te hanteren en je kunt ‘m overal en onder alle omstandigheden dragen. Net als de meeste andere Trayvax-modellen heeft ook deze wallet een flesopener. De Original 2.0 kan tot 15 pasjes en bankbiljetten bevatten.

Looks

De Trayvax Original 2.0 ziet er erg goed uit. De basisplaten zijn erg mooi afgewerkt en hebben een mooie glans. De Original 2.0 is verkrijgbaar in ‘black‘, ‘grey’, ‘blue‘, ‘OD-green’ en G10.

Pro’s

  • Compact en lichtgewicht
  • Behoorlijke opbergcapaciteit
  • ​Sterk en duurzaam, kan overal gedragen worden
  • Lange garantietermijn van 65 jaar

Con’s

  • Laat het ons weten!

Interesse?

De Trayvax Original 2.0 is een geweldige handgemaakte outdoor wallet. Deze gaat echt jaren mee. En zo niet, dan is er nog de unieke Trayvax-garantie van 65 jaar.

Bestel ‘m hier!

Trayvax Original outdoor wallet
Trayvax Original 2.0 is in verschillende kleuren te leveren.