Verloting Trayvax Outdoor Wallets!

Trayvax Element portemonnne pasjeshouder creditcardhouder

Verloting Trayvax Outdoor Wallets

Op de beurs ‘Caravan & Camper Wereld’ in Assen (13 t/m 15 september j.l.) hebben we aangekondigd dat we onder degenen waarvan we contactgegevens mochten noteren, een handgemaakte Trayvax Outdoor Wallet verloten. Uiteraard doen we wat we beloven. We doen zelfs iets extra. We hadden erg veel aanmeldingen. Hierom verloten we er twee!! Hieronder de uitslag van de verloting Trayvax Outdoor Wallets.

 

De winnaar van een Trayvax Ascent (ANT-002) is de heer/mevrouw/familie Rikkers uit Volendam.

Trayvax Ascent portemonnee wallet

De Ascent is de meest zakelijke wallet van Trayvax.

De Trayvax® Ascent is een stijlvolle, sterke, ‘front pocket wallet’ die je koopt voor het leven. De Ascent bestaat uit een RVS frame. Dit frame is geprofileerd voor een comfortabele grip. Eerste klas, olie-gekleurd leer is zorgvuldig met de hand aan het frame verbonden en met koperen nagels gezekerd. Draag alleen wat je nodig hebt op je reis met deze slanke dual-slot portemonnee. Na verloop van tijd zal het leer een mooi gebruikspatina krijgen dat past bij je lifestyle.

 

 

 

De winnaars van een Trayvax Element (ESC-001) zijn de heer en mevrouw Swart-Blom uit Wirdum

Trayvax Element portemonnee wallet

The Trayvax® Element is een sterke RVS-plaat omhuld met een prachtig eerste kwaliteit ge-olied leer en afgewerkt met MIL-SPEC paracord. Deze slanke portemonnee is voorzien van een flesopener, money clip, bevestigingspunt en RFID-protectie. The Element is slank genoeg voor je broekzak, sterk genoeg voor elk outdoor avontuur en heeft stijl genoeg slim om ‘m elke dag te dragen.

 

 

 

 

Hartelijk gefeliciteerd en veel plezier met deze Outdoor wallets gewenst! De portemonnees worden z.s.m. bezorgd.

Voor iedereen die zich inschreef: uw privacy is erg belangrijk voor ons (zie ons privacy-beleid).