Tasmanian Outdoor Daktenten en luifels

We verzorgen de Europese afzet van de daktenten van het Australische merk Tasmanian Outdoor Engineering. Waarom Tasmanian Outdoor? Omdat we deze tenten in samenspraak met de fabrikant ontwikkeld hebben en zelf gebruiken. Een daktent van Tasmanian Outdoor is ontwikkeld voor het Australische klimaat: warmte, koude, wind, regen. Alles in extremen. Daarom ook ideaal voor verre reizen naar alle oorden.

Voor de Europese markt hebben we momenteel twee modellen waarvan 2 zogenaamde ‘soft rooftop tent’ daktenten. De daktenten van Tasmanian Outdoor onderscheiden zich door kwaliteit en toch een gunstige prijs. De kwaliteit is zichtbaar in de gebruikte materialen. Zo zijn de bodemplaten van aluminium traanplaat. Deze zijn sterk en ongevoelig voor deuken. Voor de tent wordt gebruikt gemaakt van sterk waterdicht, vuurbestendig 600D Ripstop canvas. In de tent bevindt zich een 8 cm dik high density matras met daaronder een anti-condensmat. De metalen draaipunten zijn sterk en slijtvast, de ritsen zijn van YKK. Kortom, kwaliteit staat voorop.

De daktenten kunnen worden uitgebreid met ondertenten (Annexes) in verschillende hoogtes. Deze zijn aan de daktent aanritsbaar en leveren droge ruimte.

Naast daktenten leveren we ook autoluifels (Awnings, Gumtrees). Deze luifels kunnen worden uitgebreid met zijwanden zodat ook hier extra ruimte ontstaat.

Ons aanbod luifels vind je hier in de webshop. De daktenten vind je hier. Wilt u onze producten komen bekijken? U bent, op afspraak, van harte welkom in Groningen!