0505567761

DIRECT NAAR WEBSHOP --->

Mijn eigen Trayvax Element Portemonnee

Gewoonlijk versleet ik per jaar één of twee portemonnees die ik in m’n achterzak droeg. Niet alleen de portemonnee ging kapot. Ook had ik vaak kapotte bankpasjes omdat ik eenvoudigweg op mijn portemonnee ging zitten. 

Mijn eigen Trayvax Element kocht ik in 2015. Het is de Trayvax Element Raw Mississippi Mud. Met het wat donkerdere leer.  Ik draag ‘m veilig vòòr in m’n broekzak. Bij een activiteit waarbij ik ‘m kan verliezen, gesp ik ‘m soms vast. Ik heb er 10 pasjes in (er kunnen er wel meer in), een paar bankbiljetten achter de moneyclip en soms een paar euromunten. Pasjes komen er gemakkelijk uit als je ze nodig hebt. 

Onderstaande foto’s laten zien hoe de portemonnee er nu, na bijna 5 jaar uitziet. Hij is alleen maar mooier geworden! Het leer is inmiddels superglad. De klemgesp werkt nog altijd prima. Het paracord en het leer zijn in prima staat. De Trayvax is inmiddels meegeweest op allerlei zeil- en motor- en offroadreizen, op allerlei continenten, is talloze keren nat, koud, heet en gedroogd geweest, gevallen, gestoten, mishandeld, gekoesterd…

Trayvax Element review      Trayvax Element reviewTrayvax Element

 

Inmiddels ben ik enorm gehecht geraakt aan m’n Trayvax. Na zoveel jaren bevalt de Trayvax Element me nog geweldig. Als importeur van Trayvax heb ik natuurlijk zo een nieuwe Trayvax portemonnee uitgezocht. Maar ik ben teveel gehecht aan mijn Element. Teveel ermee meegemaakt. Een Trayvax portemonnee heb je voor het leven….

NogTrayvax Nederland Trayvax Elementveel meer reviews van de Trayvax Element vind je hier op de website van Trayvax.

 

 - UITGELICHTE PRODUCTEN -

 

Armored Summit Outdoor Portemonnee

 

Trayvax Contour Outdoor Portemonnee

 

Trayvax Ascent Outdoor Portemonnee

 

Trayvax Element outdoor portemonnee

Schrijf je in voor het ontvangen van onze nieuwsbrief!

LOCATIE werkplaats/showroom

Bezoekadres: (op afspraak)
Lamsoor 9A-1
9738 AL Groningen

Postadres:
Postbus 32
9700 AA Groningen

KvK: 01171832
BTW-nr: NL001880821B57
IBAN: NL24ABNA 0861 8460 01

DOWNLOADS

Leveringsvoorwaarden
Disclaimer
Privacy
Garantievoorwaarden

DEALERSCHAP

 

 

 

Trayvax logo black/grey

ARB 4x4 accessoires

Tasmanian Outdoor daktent

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdag & zondag: op afspraak

SOCIAL MEDIA

Bushgear op Youtube Bushgear op Facebook Bushgear Instagram