Mijn eigen Trayvax Element Portemonnee

Trayvax Element

Gewoonlijk versleet ik per jaar één of twee portemonnees die ik in m’n achterzak droeg. Niet alleen de portemonnee ging kapot. Ook had ik vaak kapotte bankpasjes omdat ik eenvoudigweg op mijn portemonnee ging zitten. 

Mijn eigen Trayvax Element kocht ik in 2015. Het is de Trayvax Element Raw Mississippi Mud. Met het wat donkerdere leer.  Ik draag ‘m veilig vòòr in m’n broekzak. Bij een activiteit waarbij ik ‘m kan verliezen, gesp ik ‘m soms vast. Ik heb er 10 pasjes in (er kunnen er wel meer in), een paar bankbiljetten achter de moneyclip en soms een paar euromunten. Pasjes komen er gemakkelijk uit als je ze nodig hebt. 

Onderstaande foto’s laten zien hoe de portemonnee er nu, na bijna 5 jaar uitziet. Hij is alleen maar mooier geworden! Het leer is inmiddels superglad. De klemgesp werkt nog altijd prima. Het paracord en het leer zijn in prima staat. De Trayvax is inmiddels meegeweest op allerlei zeil- en motor- en offroadreizen, op allerlei continenten, is talloze keren nat, koud, heet en gedroogd geweest, gevallen, gestoten, mishandeld, gekoesterd…

Trayvax Element review      Trayvax Element reviewTrayvax Element

 

Inmiddels ben ik enorm gehecht geraakt aan m’n Trayvax. Na zoveel jaren bevalt de Trayvax Element me nog geweldig. Als importeur van Trayvax heb ik natuurlijk zo een nieuwe Trayvax portemonnee uitgezocht. Maar ik ben teveel gehecht aan mijn Element. Teveel ermee meegemaakt. Een Trayvax portemonnee heb je voor het leven….

NogTrayvax Nederland Trayvax Elementveel meer reviews van de Trayvax Element vind je hier op de website van Trayvax.