Nieuws van Trayvax

Trayvax Element outdoor wallet

Trayvax geeft 65 jaar garantie op haar producten. De producten van Trayvax worden gemaakt voor een lange levensduur. Deze is minimaal 65 jaar. Trayvax staat dan ook vierkant achter haar product.

De garantie dekt fouten in materialen en arbeid. Dat geldt alleen als je je portemonnee normaal gebruikt. Als je portemonnee een gebroken bandje, een gesp of andere onderdelen heeft is dat garantie. Ook versleten klittenband of gerafeld paracord valt onder de garantie. Schade door misbruik, valt daar niet onder. Normale slijtage, onzorgvuldigheid, ongeluk, verwaarlozing of normale veroudering ook niet. Krassen, deuken, het rekken van leer, gebogen metaal als gevolg van misbruik, het overrijden door auto’s, etc zijn voorbeelden van schades die niet onder de garantie vallen.

De garantie is van toepassing op producten die bij Trayvax gekocht zijn. Ook als je product bij een dealer zoals Bushgear gekocht is, geldt de garantie.

Je portemonnee is met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor zijn kleine imperfecties mogelijk. Deze imperfecties maken je portemonnee uniek. Je portemonnee krijgt er het karakter van dat het verdient!