Luifeltent

Onze Luifel-tentkamer is binnen enkele minuten klaar om te gebruiken. De tentkamer biedt privacy en beschutting tegen de elementen en verandert uw luifel in een droge en veilige voortent die voor privacy zorgt.

Gecombineerd met de waterdichtheid van de luifel zelf, voegt het comfort en beschutting toe wanneer het weer even niet meezit. Het bedekt alle vier de zijden en het dak en vormt samen met de verwijderbare vloer een volledig gesloten ruimte. De tentruimte is niet vrijstaand, er is een luifel nodig.

De luifel-tentkamer beschikt over twee deuren en een grote klep op de achterwand voor autoportieren. De deuren zijn voorzien van horren en zorgen voor voldoende ventilatie. Er wordt ook een luchtlaag gecreëerd tussen de eigenlijke luifel en het dak van de tentruimte, waardoor de tent in de zomer nog koeler blijft. De vloer is via een ritssluiting uitneembaar en kan eventueel worden uitgenomen. Het venster kan zowel van binnen als van buiten worden afgesloten, zodat u de tent niet hoeft te verlaten bij slecht weer.