Kamperen in de bush…

Voor kamperen in de Bush is Bushgear leverancier van sterke merken zoals MSR, Thermarest, Petromax, Pathfinder, Olight en Feuerhand. Het zijn de merken voor vuur, licht, buitenkoken, bushcraft en survival. Alle producten van beide merken komen van Duitse bodem. Kwaliteit staat voorop. Al 100 jaar.

Wij leveren jouw lichtgewicht kampeerspullen

Neem contact op
Show firepit to customers
Petromax fire pit

Achter elk vuur een verhaal

Samen bij het vuur, behaaglijk, vertrouwd. Een goed glas wijn, fijne muziek en de warmte van je fire pit. Genieten van het flikkerende licht van dansende vlammen. Als vanzelf komen de verhalen.
Het delen van de gebeurtenissen van de dag, de ontwikkelingen op het werk, de laatste nieuwtjes van familie en vrienden. Maar ook de verhalen vanuit je verleden en je grote dromen voor de toekomst. In een sfeer van vertrouwen en warmte deel je verhalen met een ander. Mooie, bijzondere maar ook verdrietige herinneringen deel je rondom de warmte van een vuur. Vuur houdt de buitenwereld op afstand. Vuur schept een sfeer van intimiteit en het contact ontstaat als vanzelf. Tijd om te luisteren naar elkaars verhalen.

Kijk ook eens bij onze andere producten, of ga direct naar onze webshop.